Livskvalitet, vad är det? För de flesta människor innebär det att kunna njuta av livet genom att få vara friska och kunna röra sig obehindrat den tid vi tilbringar med vår familj eller på jobbet.

 

I vår bransch är vi ofta ute och far och tillbringar en stor del av vår tid antingen i bilen eller helt enkelt genom att förflytta oss till fots. Med ett förflutet inom medicinsk fotvård på 70-talet när zonterapin kom till vårt land är vi de första att i kölvattnet av akupunkturmattan introducera Yin Yang-mattan - för den bästa fotmassagen.

 

Med sin nätta och enkla design, levererad i en 3-i-1 svart non woven väska bereder den inga hinder för att kunna få följa med både till jobbet, på tjänsteresan, semestern, sommarstugan eller till vänner som gärna vill prova på. 10 magneter fördelade på en yta av 35 cm i diameter ger dig en behaglig magnetterapi samtidigt som du får en övergripande massage av hela kroppen genom zonterapi. Med 2-3 minuters massage ca 4-5 gånger i veckan (att lära känna sin egen gräns är alltid att rekommendera) får du den ultimata fotmassagen som genererar energi till hela kroppen.

 

Vi marknadsför även gelinlägg med magnetpunkt och joniska inlägg, läs gärna mer om dem i vår webbutik. Här hittar du även andra hjälpmedel som underlättar om du har problem med till exempel hälsporre eller Hallux Valgus och lite annat smått och gott.

 

Vi är ständigt på jakt efter nya återförsäljare både för Yin Yang-mattan, våra inlägg och för Moringaprodukterna. Skulle du vara intresserad av detta, kontakta oss gärna!