Om oss

Under åren som gått då vi främst arbetat med Trading från i första hand Kina men även med produktioner hemma i Sverige har vi insett att det enda som begränsar oss i vår strävan att åstadkomma den perfekta produkten är vår egen fantasi. Få saker är omöjliga att genomföra. Med lite fantasi, drivkraft, entusiasm och framför allt tätt samarbete går det att genomföra de mest komplexa projekt. Det som många ser som ett problem ser vi som en stimulerande utmaning.

 

"No Limit" det vill säga "Inga Begränsningar" - precis så vill vi att du tänker när du ser vårt namn och förhoppningsvis väljer oss som förstahandsval av leverantör på specialproduktioner eller annan profilering av ditt företag. Det här är ett företag där vi inte sätter gränser utan vi vill tillsammans med dig komma fram till en produkt som tillfredsställer ditt och din kunds behov vid just det här tillfället och för just det här specifika ändamålet.

 

Viktig säljtid får ofta stryka på foten i strävan att hitta den där perfekta produkten så att kunden väljer just din produkt för sin profilering eller sommar- alternativt julgåva. När det gäller Trading är det aldrig helt lätt. Hur och var hittar jag produkten? Kan jag lita på den här personen? Är priset jag fått rätt? Följer fabriken de lagar och förordningar som gäller? Hur miljöanpassad är fabriken? Vilken transportör ska jag använda? Vem gör införtullningen? Måste jag själv boka inrikestransport?

 

Låt oss sköta allt det där åt dig. Har du en idé som lämpar sig för Trading (ca två till tre månaders leveranstid från start till mål), lämna den till oss att förverkliga. Vi letar fram produkten och tar fram alla fakta medan du lugnt kan ägna dig åt fortsatt försäljning. Efter offerering som förhoppningsvis leder till order tar vi hand om utfallsprover, produktion, skeppning, införtullning och leverans till slutdestination i Sverige.

 

Våra leveransvillkor är DDP Göteborg alternativt Stockholm. Efter leverans på slutdestination får du en faktura med 30 dagars betalningsvillkor (efter godkänd kreditkontroll).

 

Kvalité är viktigt för oss. Kvalité står för så mycket. Kvaliteten på produkten är förstås viktig men kvaliteten på servicen från oss är också viktig och ska vara av högsta klass så du känner dig trygg i ditt val av oss som leverantör.

 

Vi hälsar dig Välkommen till oss och ser fram emot vidare kontakt!

Affärsidé

Specialproduktion av profilkläder och presentreklam.

Hälsorelaterade produkter för välbefinnande och livskvalitet

Vision

Att våra kunder ska se oss som ett företag där inget är omöjligt (No Limit Trading), det är bara fantasin som sätter gränser.

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder och medarbetare.
Innovativt tänkande.